078Business Borrel: 29 maart 2018

Meet you at the corner, Meet you in the spotlight

Let op: deze borrel heeft al plaatsgevonden. 

Meet you at the corner. Yes, op de hoek, bij Restaurant ’t Bevertje. Binnen vind je de karakteristieke sferen van een oude kroeg en buiten kun je loungen op het vernieuwde knusse terras. Een perfecte locatie voor familiefeesten, recepties, netwerkbijeenkomsten en DUS voor de 078 Business Borrel waar we graag samen met jou een feestje vieren vanwege de nieuwe editie van ons magazine. Met hapjes, drankjes en stevige muziek van onze DJ’s Rene van der Weijde en Perry Hotter en natuurlijk met jou als gast kan de avond niet stuk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.