Was jij erbij? Geslaagde 078 Business Borrel!

Donderdag 28 juni was er weer groots uitgepakt tijdens de 078 Business Borrel bij Dok Bar & Bites. Het was een super gezellige zomerse happening waarbij de nieuwe zomereditie van 078MGZN werd gepresenteerd. De avond werd geopend met een spetterende modeshow van Rockin’ Items en Alexander Roodfeld. Rutte’s Gin & Tonic bar zorgde voor verfrissende cocktails en Brut voor heerlijk eten. Bij Vicino Sei kon je Italiaanse nicheparfums ontdekken en je kon je ogen uitkijken bij de exclusieve auto’s van RAC en merk scooters van Vuijk. Het geheel was aangekleed in Ibiza stijl door Miryam Schotman interieurs. Ook aan de muziek was gedacht met DJ en singer-songwriter. Het was een geweldige avond!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.