078MEDIA vertelt jouw verhaal in een magazine. Of je graag bij bestaande klanten onder de aandacht wilt blijven, nieuwe klanten wilt overtuigen van jouw producten of diensten of alleen wilt informeren, met een aantrekkelijk magazine blijf je onder de aandacht.

Samen met jou bedenken we het juiste format en de juiste content, waarin jouw verhaal wordt verteld op een opvallende, heldere en creatieve manier. Print heeft een lange houdbaarheidsdatum, wordt beschouwd als betrouwbaar medium, de lezer is minder snel afgeleid en onze vormgevers zijn niet gebonden aan de beperkingen van bepaalde online platforms. Door onze jarenlange ervaring in print en goede contacten met drukkerijen kunnen we binnen een korte tijd maatwerk leveren zonder dat je daarvoor de hoofdprijs betaald.

Ligt de bedrijfsfocus op online? Dan maken we een online magazine, en dan niet een bladerbare PDF, maar een e-zine. Dit is een magazine voor desktop, tablet en smartphones en combineert fotografie, tekst en film om zo het verhaal te vertellen. Een goed online magazine inspireert en verrast, heeft maximaal 8 pagina’s en wordt verzonden via e-mail en social kanalen.
Het grote voordeel is dat een online magazine meetbaar is en goedkoper om te maken in vergelijking met print.

De 5 voordelen van een magazine:
-Je creëert een sterk merk
-De gemiddelde leestijd is vele malen langer dan bij een online magazine
-Een glossy magazine is een betrouwbaar medium
-Het is goed voor de naamsbekendheid
-Een magazine heeft een hoge doorgeef- en doorleesfactor

Binnenkort eens kennismaken? Praten over jouw ideeen?

Kom een kop koffie drinken: 078-3030360.