WIJ ZIJN 078MEDIA.
HET MEEST VEELZIJDIGE
MEDIABUREAU IN DE
REGIO DRECHTSTEDEN

OVER ONS

078MEDIA is het allround mediabedrijf voor de Drechtsteden. Onze glossy’s en luxe uitgevoerde magazines zijn een begrip in Dordrecht en omstreken.

Maar 078Media doet zoveel meer dan opvallende magazines uitgeven. Onze social media-experts hebben alle kennis in huis om jouw bedrijf of merk op de Drechtsteden-kaart te zetten. Ook voor het ontwikkelen van opvallende campagnes en het opzetten van spraakmakende evenementen ben je bij ons aan het juiste adres.

078Media is jouw persoonlijke adviseur én vertrouwde partner in alle mogelijke mediazaken!

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Bel ons en we vertellen je er alles over!

WIJ HEBBEN ALLES IN HUIS OM JOUW MERK BEROEMD TE MAKEN IN DE DRECHTSTEDEN

Wil je een nieuw merk in de markt wilt zetten of een bestaand merk versterken of opnieuw uitvinden? Dan staan de mediaspecialisten van 078MEDIA klaar voor jou. Wij onderzoeken samen met jou wat jouw merk onderscheidend maakt en brengen het gedetailleerd in kaart.

Daarna bepalen we een duidelijke strategie waarmee we jouw doelen gaan realiseren.

HOE ZICHTBAAR IS JOUW MERK?

Denk jij dat jouw merk aan bekendheid kan winnen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Kom dan sparren met onze specialisten. Zij kennen de juiste kanalen om de zichtbaarheid van jouw merk te verbeteren. Of het nu gaat om print of online, of een combinatie daarvan, wij zorgen ervoor dat de juiste content daar verschijnt waar deze de grootste impact heeft. Jouw merk is onze zorg!

Je bent welkom op ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.