BAM!!! ???????? Onze mega stoere herfsteditie is uit!

Bij de herfst denken we al snel aan gezellig de kaarsen aansteken, wijntje erbij en een borrelplankje tijdens een regenachtige dag ????Deze uitgave staat weer vol met horecaondernemers die jou graag willen voorzien van warmte, gezelligheid en culinaire hoogstandjes. Voor de hobbykok hebben we een aantal mooie recepten geschreven die op een (regenachtige) zondagmiddag de moeite waard zijn om uit te proberen. Liever cultureel bezig? Ga dan eens naar het Dordrechts Museum, waar onder andere het werk van Dordrechts trots Aelbert Cuyp, de beroemdste schilder van Dordrecht, te zien is ✨

Verder spraken we Natascha Molly (hoofdrolspeelster in The Sound of Music), Antoin Peeters met zijn luchtige kijk op de Dordtse politiek en Louis Laros na een spannende transferperiode in de voetbalwereld. Ook mochten we binnen kijken bij een super-de-luxe villa met zwembad en mancave (!) in Dubbeldam. Wij keken onze ogen uit! ????

De cover is een tattoo ontwerp geworden van een bad ass schapenkop ontworpen door Koko Schut van tattoostudio Koko Loko. Je kunt hem zelfs winnen! Haal het magazine in huis om te zien hoe je deze tattoo kunt winnen ????

De nieuwe editie is o.a. verkrijgbaar bij: Alexander Roodfeld, Amé Boutique, Rob Boon Brilmode, Bahlmann Mode, Van Roosmalen Optiek, Boogerman Makelaars, Knipoog Kapper, Pimento Tapasbar, Heeren aan de Haven, Jaleco-Havaro, Kamer88 Haarstylisten, Keukenstudio Dordrecht en nog veel meer!

Fijne herfst! ????

Liever het magazine online lezen? Klik dan hier.

#078magazine #dordrecht #drechtsteden #tattoo #herfst #outnow