OUT NOW! De schitterende nieuwe wintereditie van 078MGZN ✨

Deze editie staat weer bomvol leuke artikelen en interessante verhalen uit de regio. Ook staat deze uitgave in het teken van Art-Deco, maar we nemen je ook mee in de tijd van Art-Nouveau en naar de excentrieke mannen uit Peaky Blinders. Wij spreken een echte ‘trouwmevrouw’, want met een beetje geluk mogen we volgend jaar weer uitbundig trouwen zonder maatregelen. December is ook nog eens de populairste maand om je geliefde ten huwelijk te vragen, dus laat je inspireren! ????????‍♂️????????‍♀️

Daarnaast spreken we met Daan Stam die op hoog niveau aan snowboardcross doet. Zien we hem op de olympische spelen van 2026? Ook delen diverse adviseurs en coaches handige tips van om (financieel) gezond het nieuwe jaar in te kunnen. Laat 2022 maar komen!

Kortom, genoeg leesvoer voor tijdens deze donkere dagen in quarantaine. De nieuwe editie is verkrijgbaar bij de essentiële winkels zoals de groenteboer of slager. Maar ook bijvoorbeeld bij de oliebollenkraam bij jou in de buurt. Heb jij hem al gescoord?

Voor alle thuisblijvers is het magazine ook uiteraard online te lezen. Klik hier voor de digitale versie.

Veel leesplezier!