Op zoek naar een leuke film voor in de kerstvakantie? Schoeib Gholami van Kinepolis helpt je graag op weg met de beste bioscooptips. Welke films moet je volgens deze professionele filmfan écht gezien hebben aankomende maand?

Schoeib, Theatre Manager bij Kinepolis in Dordrecht, hoeft er niet lang over na te denken en schudt er moeiteloos zo enkele uit zijn mouw. Ook al was het een raar bioscoopjaar met uitgestelde releases en periodes van lege en halfvolle zalen, voor nu is het in ieder geval weer genieten van de nieuwste films in de bioscoop.

FILMS VOOR DE HELE FAMILIE

Bon Bini Holland 3 noemt hij als een echte aanrader voor de hele familie. Vanaf 9 december zijn de avonturen van Judeska en FC Kip mee te beleven via het grote doek. Dit keer gaan ze naar Amerika. Behalve natuurlijk Jandino Asporaat spelen ook Tygo Gernandt en Najib Amhali in deze opvolger van de twee eerdere succesvolle Bon Bini Hollandfilms. Er zijn meer opvolgers van eerdere kaskrakers, die volgens Schoeib absoluut de moeite van het zien waard zijn.

Animatiefilm Sing 2 is leuk voor kinderen (overigens ook voor hun ouders en grootouders). Soof 3 heeft eigenlijk geen toelichting nodig. Het is altijd genieten met Lies Visschedijk in de rol van de chaotische Soof. Als vanouds probeert ze weer alle ballen in de lucht te houden, zowel met haar werk in de Kooksoof als privé.

HUMOR ÉN ACTIE

Andere leuke, mooie, en spannende films die met kerst in Kinepolis draaien: West Side Story (geregisseerd door Steven Spielberg), Silverstar (met Britt Dekker), Clifford de Grote Rode Hond, The Matrix Resurrections (de langverwachte vierde film), The Card Counter, The Lost Daughter, Spider-Man: No Way Home en The King’s Man. Gholami’s hoogstpersoonlijke aanrader is Spiderman. “Spannend én grappig, leuk voor de hele familie.”

Kijk voor het actuele filmaanbod van Kinepolis en het bestellen van tickets op www.kinepolis.nl of op www.themoviesdordrecht.nl voor alle films die bij Cinema The Movies draaien.