Ruim 2,5 maand geleden begonnen we aan deze editie. De corona maatregelen waren nog in volop aanwezig. Het licht aan het einde van de tunnel leek steeds in zicht, maar toch nog zo ver weg. Nooit eerder verlangden wij zo naar vrijheid en blijheid. Als team stonden wij ook voor veel onzekerheden. Gaat het ons lukken om een mooie editie neer te zetten? Want dat kunnen we niet alleen…

Deze extra dikke en kleurrijke uitgave staat bomvol ondernemers die iets te vertellen hebben. We hebben gelukkig ook weer een agenda vol evenementen, films, kunst en cultuur. Om je zomer compleet te maken hebben we heerlijke BBQ recepten, zomerse cocktails, de mooiste festival outfits en de leukste (vintage)shopping musthaves.

We mochten binnen kijken bij een bijzonder huis in Papendrecht die zo aan het strand van Ibiza had kunnen staan. We spraken wethouder Maarten Burggraaf over de toekomst van ondernemers na de corona crisis. Ook duurzaamheid blijft een belangrijk onderwerp waar we niet omheen kunnen. En wist je dat er een aantal sporters die naar de Olympische Spelen gaat uit de Drechtsteden komen?

Bijna waren we vergeten dat we ook iets te vieren hebben: 078MGZN is jarig! Al 5 jaar geven wij dit magazine met plezier uit, maar wat was het een feestje om deze te maken! We hadden ons niet kunnen voorstellen dat bij de verschijning van deze feestuitgave de maatregelen bijna helemaal voorbij zouden zijn. Nog meer reden tot een feestje!

Deze zomer kunnen we weer genieten van alles wat de Drechtsteden te bieden heeft. Een nieuwe hippie periode breekt aan vol love, peace and happiness. De leefwijze van de hippie was gericht op vrijheid, spontaniteit, creativiteit en plezier.  Als kers op de taart hebben wij in samenwerking met een aantal ondernemers leuke winacties deze zomer. We mogen zelfs een week MINI cabrio rijden weggeven!

Laat de summer of love maar komen!

Lees deze feestuitgave nu hier.