Basic Luxury, dat is hoe Marjet Smeenge het kledingaanbod van No33 omschrijft. Stijlvolle kleding, voor de zelfbewuste, werkende vrouw, vanaf een jaar of 30. Dat is precies wat ze de afgelopen tien jaar heeft verkocht in haar winkel No33 aan de Vriesestraat. En ze is er nog lang niet klaar mee!

“Dit jubileum wil ik aangrijpen om mijn klanten te bedanken voor hun trouw”, zegt Marjet. “Voor de afgelopen tien jaar, maar zeker ook voor de laatste twee jaar, die zoveel uitdagingen brachten voor kleine ondernemers. Ik ben zo trots dat ik ook toen mijn klanten kon bereiken en blijven bedienen. En dat ze mij wisten te vinden. Daarom hebben we vanaf 1 september elk weekend mooie acties op stapel staan. We serveren bubbels met wat lekkers in mijn feestelijk versierde winkel en in samenwerking met collega-ondernemers stellen we mooie goody bags samen. We sluiten de feestmaand groots af met een modeshow op zaterdag 2 oktober vanaf 15.00 uur. Een catwalk compleet met rode loper voor de deur op dit prachtige stukje Vriesestraat! Ik heb er enorm veel zin in.”

Kijk voor meer informatie over No33 én over de jubileumacties op www.no33basicluxury.nl