The Doors: Live at the Bowl 1968 – 4 & 7 november

Film van het legendarische concert (“hun beste live-optreden ooit”) van The Doors in The Hollywood Bowl. Jim Morrison in topvorm. Helemaal gerestaureerd en met nieuwe geluidsmix. Ter ere van de 50e verjaardag van hun laatste album L.A. Woman.

Spencer – vanaf 11 november

Kerst 1991. Prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met Prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar als toekomstige koningin is uitgestippeld. Na Jackie Kennedy levert regisseur Pablo Larrain weer een fantastische biopic van een “royal” af.

Annette -vanaf 18 november

Spraakmakende musicalfilm over een glamourkoppel die een bijzondere dochter krijgen. Zij is een  beroemde operazangeres en hij een comedian. Ze leven met paparazzi en grote adoratie totdat Annette hun leven voorgoed zal veranderen.

The Power of the Dog – vanaf 18 november

Een moderne Western en een echte acteursfilm. Twee broers zijn in alles elkaars tegenpool, maar runnen samen een enorme ranch. Als George stiekem trouwt met Rose, is Phill woedend. Een hevige broederstrijd barst los.

Captain Nova – vanaf 1 december

Ook voor de kids is er bijna elke week filmnieuws. Een Nederlandse science-fiction film vertelt over Nova. In 2050 is de aarde er slecht aan toe en Nova moet een tijdreis naar 2020 maken om de grote milieurampen alsnog te voorkomen. Dat wordt een spannend avontuur.

Meer info ? Check www.themoviesdordrecht.nl

We wensen je veel filmplezier!