Exclusief dineren in hartje binnenstad
Een kwalitatief hoogstaand zes gangendiner, compleet met wijnarrangement in een stijlvolle omgeving. Ondernemers Patrick van Dijk en Alireza Hosseini hebben met hun restaurant Aan de Spuihaven een plek gecreëerd waar ze zelf graag naartoe gaan. Een plek anders dan anders met alle aandacht en tijd voor de heerlijkste exclusieve klassiek Franse gerechten (oesters, kreeft, vis, vers vlees, en nog veel meer) en de gasten. De eigenaren vinden het bovendien belangrijk dat hun zaak een mooie toevoeging is aan het horeca aanbod in de stad. Sinds begin maart zijn ze met het nieuwe enthousiaste team aan het proefdraaien voor kleine
g roepen gasten. Het zijn voornamelijk diners, maar plannen voor uitbreiding zijn er volop. Patrick: “In de toekomst willen we ook lunches aanbieden, meer gasten ontvangen én we hebben natuurlijk ook nog een prachtig terras.”
Aan de Spuihaven, Spuiboulevard 3 | www.aandespuihaven.nl