Het is bijna Moederdag (zondag 8 mei), de mooiste dag van het jaar om alle mama’s extra in het zonnetje zetten. Verras je moeder met het perfecte Moederdag cadeau en laat haar zelf iets leuks uitkiezen met Doe Dordrecht Kado, dé lokale cadeaubon van Dordrecht. Een mooie bos bloemen, een lekkere lunch, naar de bioscoop, een fl es wijn of iets anders? De keuze is reuze bij de vele deelnemende Doe Dordrecht Kado onder nemers in de gezellige Dordtse binnenstad. Let op: koop je tot en met 8 mei een bon, dan maak je bovendien kans op één van de vele leuke prijzen.

De liefste moeder van de wereld verdient de mooiste Moederdag van de wereld. De Dordtse ondernemers helpen hier graag een handje bij. Speciaal voor deze gelegenheid hebben ze de krachten gebundeld en organiseren ze een originele Moederdag winactie met mooie prijzen.

DOE DORDRECHT KADO
Doe Dordrecht Kado is te besteden bij meer dan honderd Dordtse winkels en horeca-gelegenheden of te gebruiken voor culturele uitjes. Het is behalve een origineel geschenk ook een mooi gebaar naar de lokale onder-nemers! Met deze kaart shop je lokaal en je steunt de ondernemers die bijdragen aan een gezellige binnenstad en de winkel-centra. Je kunt de bon verzilveren in één van de vele winkels in de stad, maar kunt ‘m ook gebruiken voor je favoriete restaurant, de bioscoop of het theater. Het is het perfecte geschenk om te geven en nog leuker om het te ontvangen. Inwisselen kan bij de fysieke winkels, maar vaak ook online via de webshop van deelnemende winkeliers.

WAT MAAKT DE DOE DORDRECHT KADOBON ZO LEUK?
• Een origineel en écht Dordts cadeau
• Eenvoudig online te bestellen of te koop bij de VVV (Spuiboulevard 99)
• Je steunt de lokale ondernemer
• Te besteden bij horeca en winkeliers in verschillende branches
• Cadeaubedrag in delen besteedbaar

WINACTIE!
Laat bij aankoop van een Doe Dordrecht Kadobon je gegevens achter en wie weet win jij samen met je moeder:
5x 2 bioscoopkaartjes voor Th e Movies (t.w.v. € 21,-)
3x high tea voor 2 personen bij Christa’s Cookies (t.w.v. € 47,-)
1x privé rondvaart met Si Barone (t.w.v. € 125,-)
Doe mee en wie weet kun je je moeder na Moederdag extra verrassen met een leuk Dordts uitje.

De Doe Dordrecht Kadobon is een initiatief van de gemeente Dordrecht, Dordrecht Marketing & Partners en de POBD (Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht). Kijk voor meer informatie en alle deelnemers op www.doedordrechtkado.nl.