Speelparadijs Ratje Doe
Een grote sporthal omgetoverd tot één groot speelparadijs voor kinderen. Knutselen, sporten en springen op de vele luchtkussens: dat is Ratje Doe. Het event wordt gehouden in de Reelandhal aan de Noordendijk in Dordrecht van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus 2022 en van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus 2022 van 10.00 tot 15.30 uur.
www.vakantiekinderfeesten.nl

WEIZIGT WOENSDAG
Duurzaamheidscentrum Weizigt organiseert op elke eerste woensdag van de maand ‘Weizigt Woensdag’. Op die woensdagmiddagen van 14:00 – 15:30 uur is er een leuke activiteit voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar op Stadsboerderij Weizigt. Aanmelden is niet nodig. Kom gezellig langs en zoek een plekje bij Weizigt Woensdag! Deze middag wordt begeleid door medewerkers en/of vrijwilligers van Duurzaamheidscentrum Weizigt.
www.weizigt.nl

SCHARRELKIDS
Elke 4e zaterdag van de maand organiseert IVN Dordrecht Scharrelkids! Bij deze jeugdactiviteit nemen de enthousiaste IVN-gidsen kinderen mee op avontuur en begeleiden ze tijdens de activiteiten op speelse wijze. Kinderen zijn welkom vanaf de leeftijdsgroepen 4-6 jaar en 7-13 jaar. Iedere maand is er een ander thema. Deelname is gratis, maar aanmelden is nodig en kan via scharrelkidsdordrecht@gmail.com of te bellen naar 06 48625058 / 0648789483. Graag met vermelding van leeftijd.

Van boekenbingo tot speurtocht
Blijf jij ook lekker lezen in de zomervakantie? Bij de Bibliotheek is er genoeg te doen. Speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar hebben wij een leuke boekenbingo. Kom snuffelen tussen de boeken en haal je (voorlees) bingokaart op bij de balie in de bibliotheek, lukt het jou de kaart vol te lezen? Dan heb je bingo! Ga mee op reis! Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider en ga je mee met de speurtocht. Met vakantielezen beleef je samen avonturen en ontdek je verhalen. Kijk voor de data, tijden en andere leuke activiteiten op de website.
www.debibliotheekaanzet.nl