Vergaap je in de gezelligste maand van het jaar aan de sfeervolle winteretalages en in de winkels van onze mooie stad. Als je nog niet in de kerststemming was, dan kom je het door een bezoekje aan de binnenstad wel. De stad hangt vol met gezellige verlichting en versiering. Winkeliers pakken uit met speciale kortingen en acties, een mooie gelegenheid om cadeaus te scoren. Met een diversiteit aan winkels slaag je zeker voor leuke winter- en kerstinkopen. Wij hebben alvast een aantal items voor je uitgezocht.

MINI RODINI JAS EDELWEISS

Een heuse eye cactcher deze supertoffe winterjas van Mini Rodini. Met deze jas val je zeker op en hij is ook nog eens lekker warm. Mini Rodini heeft altijd printjes die net even anders zijn. Dat maakt deze jas nou net zo leuk! Wil je de jas dragen zonder capuchon dat kan natuurlijk ook.

Jas € 150,-
www.kindzoblij.nl

HIPPE KEUKENACCESSOIRES

De juiste accessoires zijn onmisbaar in je keuken. Ze maken het bereiden van een maaltijd net een stukje leuker en makkelijker. Wat dacht je van het unieke Rosenthal servies, de design voorraadpotten van Eva Solo, gietijzeren klassiekers van Le Creuset of een mooie statement vaas? Tijd om je keuken op te leuken met deze hippe accessoires. Rivièra Maison heeft een uitgebreide collectie keukenaccessoires. Bakjes, glazen en zelfs kookgerei. Mix & match het servies met elkaar en zet de mooiste, luxe keukengerei in uw keuken! Hippe keukenaccessoires om je keuken op te leuken zoals servies, vazen, voorraadpotten of pannen.

1. Schaaltje Rosenthal Junto € 15,-
2. Ontbijtbord Rosenthal Junto € 19,-
3. Dinerbord Rosenthal Junto € 29,-
4. Zwiesel wijnglas vanaf € 10,50
www.hpieters.com

5. Vazen vanaf € 229,-

www.hpieters.com

6. Voorraadpotten Eva Solo vanaf € 54.95

www.hpieters.com

7. Le Creuset vanaf € 99,-

www.hpieters.com

DAMES WINTER ESSENTIALS

Ontdek alles wat je nodig hebt voor een complete winterse look. Deze stijlvolle items zorgen ervoor dat ze jou op een barre winterdag lekker warm houden. Maak je
winteroutfit compleet en geef je look voor koude dagen een boost met deze leuke winteraccessoires zoals een warme sjaal, pet of muts, reversibel bodywarmer, hip
telefoontasje en lammy boots!

1. Studio AR by Arma bodywarmer € 249,95

www.Balhmann-mode.nl 

2. Yaya pet € 29,95

www.Balhmann-mode.nl 

3. Yaya muts € 24,95

www.Balhmann-mode.nl 

4. Yaya sjaal € 39,95

www.Balhmann-mode.nl 

5. Yaya telefoontasje € 39,95

www.Balhmann-mode.nl 

6. Yaya lammy boots € 149,95

www.Balhmann-mode.nl